Online marketing uitbesteden

MixCom helpt bedrijven en merken met creatieve marketingstrategieën voor zichtbaarheid

Samen de WOW-factor creëren?

Beelden maken in een paar seconden duidelijk wat jouw boodschap is.
Wij brengen jouw ideeën tot leven en helpen met het overbrengen van jouw boodschap. 

Jouw bereik vergroten

Vergroot je bereik; Meer bezoekers, Meer klanten. Dat is onze expertise!

Zichtbaar op social media

Op veel kanalen zichtbaar om jou doelgroep doeltreffend te bereiken.

Jouw groei overzichtelijk

Een live, toegankelijk dashboard met real-time inzage.

Waarom marketing uitbesteden bij MixCom

Voor al jouw marketingvraagstukken kun je bij ons terecht voor een op maat gemaakt- marketingadvies, -content creatie, -social-mediamarketing, -googlecampagnes en meer. En dat allemaal voor een vast maandbedrag!

Kan jouw bedrijf op het gebied van marketing wel een steuntje in de rug gebruiken. Vast of tijdelijk? Voor elke stap in het marketingproces biedt MixCom met Marketing as a Service de uitkomst. Wij zijn jouw college op afstand.

Hoger scoren in Google

Iedereen wil het, ‘’hoog scoren op google’’. Maar hoe verover je deze positie? De officiële term hiervoor is Search Engine Optimalisation (SEO). Door effectief bezig te zijn met SEO zal jouw pagina’s hoger scoren in Google.Binnen SEO zijn er verschillende elementen die er voor zorgen dat je hoger scoort. Aller eerst komt de vraag waar wil je op gevonden worden? on-page SEO, off-page SEO, techniek en SEO-optimalisatie. Wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het technische aspect van SEO. Zo begint een SEO geoptimaliseerde website al bij de ontwikkelingsfase van die website.
Wij bieden jou de juiste marketingstrategie omdat wij veel kennis in huis hebben onder één dak.

Social media marketing (posts)

Wil je meer volgers en interactie op je social media kanalen? Wij helpen je graag een band op te bouwen met jouw doelgroep op kanalen naar wens. Meer bereik van jouw posts en een consistente merkervaring voor jouw klant. Wij maken een strategie op basis van analyse van jouw doelgroep en jouw visie en zorgen voor de juiste content. Wij bieden jouw:

Succesvolle advertenties

Advertenties werken erg goed voor naamsbekendheid,  informeren, leads of verkoop. Dit kan op veel verschillende manieren gedaan worden. Maar waar moet je beginnen? Welke kanalen gebruik je? En doe je dit door middel van een pakkende video of een flitsende foto? Wij adviseren je graag hoe jij jouw doelgroep op de juiste manier benaderd.

Uitgelichte projecten

Mac3park
Nog verzinnen

Agriver B.A
Nog verzinnen

KMM Groep
Nog verzinnen

E-mail Marketing

E-mail marketing gaat veel verder dan het versturen van alleen een nieuwsbrief. Met gepersonaliseerde e-mails kan jij als bedrijf persoonlijk contact houden met jouw bestaande netwerk. Dat wil je natuurlijk wel goed opgezet hebben, of misschien wel volledig  geautomatiseerd. Wij helpen je graag met het opzetten van jouw e-mail marketing, zoals:

Rapportages & Analyses

Meten is weten. Wij baseren onze doelstellingen altijd uit kennis en data van jouw doelgroep. Hieruit maken wij een duidelijk overzicht dat voor jou altijd live is in te zien in de vorm van een ‘dashboard’ met statistieken. Zo maken we ondernemen helder en gemakkelijk.

Content Creatie

Centraal bij marketing staat content creatie. Elk doel en elke doelgroep vereist zijn eigen aanpak met bijbehorende content en communicatiekanaal. Met goede content kun je op een organische manier betrokkenheid creëren met je doelgroep en bereik vergroten. Wij kunnen je helpen met het opzetten van onder andere:

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Een totaalpakket waarin jij de handen in de zakken kunt steken.
Samen met onze marketing-, design-, en development afdeling werken wij samen om jouw doel te realiseren. Hoe wij dit doen? Door al onze kennis te bundelen. Wij hebben enorm veel kennis onder één dak en zetten goed werkende designs, websites en campagnes dagelijks opnieuw op tafel. Schuif bij ons aan tafel en geniet van wat er op het menu staat.

Hoe gaan wij te werk?

Personeel werven Stap 1

Kennis maken

Tijdens ons vrijblijvende (bel)afspraak maak je kennis met onze specialisten. In dit gesprek zetten we al je wensen op een rijtje en kijken wij naar een passende oplossing voor jou.

Personeel werven Stap 2

Strategie bepalen

Samen met onze specialisten bedenken we jouw strategie. Hierin staat jouw doel centraal.

Personeel werven Stap 3

Uitvoering & Optimalisatie

Ons design, marketing en/of development team gaat aan de slag om jouw vraagstuk werkelijkheid van te maken.

Personeel werven Stap 4

Controle & Opleveren

We gaan met jou in gesprek voor de laatste lootjes, akkoord? Top! ***

Wat anderen zeggen

”Als projectmanager bij Bohn Stafleu van Loghum is het altijd prettig samenwerken met MixCom vanwege de oplossingsgerichte houding van de development teams en de korte pragmatisch ingestoken communicatielijnen met de betrokkenen rondom de projecten.”

Guido de Wit

Guido de Wit
Bohn Stafleu van Loghum

”Mixcom heeft ons waanzinnig geholpen met de doorontwikkeling van onze huisstijl daar hebben wij tot op de dag vandaag nog profijt van. Dat niet alleen maar ook voor brochures, lectorenboekjes en vele ander uitingen helpen ze en denkt Mixcom met ons mee.” 

foto Mixcom

Geertjan de Grip
Hogeschool Windesheim

”Mixcom heeft gedegen kennis van onze merken en retail omgevingen. Daarnaast wordt er snel geschakeld, zijn spoedklussen nooit een probleem en wordt er gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Dit maakt dat Colgate-Palmolive al jarenlang een plezierige samenwerking heeft met Mixcom!”

Jorine Koelemeijer

Jorine Koelemeijer
Colgate-Palmolive

Nog wat voordelen op een rijtje

Snelle klantenservice

Alle informatie up-to-date door onze snelle klantenservice

Jij bent in controle

Jij hebt volledig controle over het ontwerp en de informatie

Doel staat centraal

Jij hebt volledig controle over het ontwerp en de informatie

Ervaren professionals

Inzichten vanuit ons marketing, design en development team

Jouw collega op afstand

Wij zien ons graag als jouw collega op afstand

Een Wow-factor

Wij doen er alles aan het Wow-factor te creëren

Ready?

Vul onderstaand formulier in voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek