Maak werven gemakkelijk, kies voor een eigen Werken-bij website

Met een goede en eigen Werken-bij website kun je als bedrijf vacatures op een duidelijke manier weergegeven. Door het juiste ontwerp kunnen sollicitanten gemakkelijk bekijken of er een passende functie beschikbaar is en of ze zich thuis voelen bij de organisatie.

Jouw eigen Werken-bij website

Laat toekomstige werknemers de bedrijfscultuur voorproeven door middel van een Werken-bij website die aansluit bij de stijl van je bedrijf met een duidelijk wervend en uitnodigend karakter. Wanneer je als werkgever goed profileert, kan een sollicitant direct zien of zij een perfecte match zou zijn voor jouw bedrijf. Dit doe je bijvoorbeeld door je huidige personeel hun werken-bij verhaal te laten vertellen of een leuk filmpje te maken van de toekomstige werkplek. Omdat een reguliere website niet gericht is op medewerkers, is een werkenbij website een ideale kans om beter te communiceren naar jouw potentiële nieuwe medewerkers.

Daarnaast kun je dagelijks nieuwe (analytische) informatie verzamelen. Met deze data kun je de website optimaliseren en gericht targets creëren met campagnes en zit je zelf aan het stuur voor succesvolle werving.  

Heb je daar geen tijd voor? Wij denken graag met je mee! 

Een eigen Werken-bij website biedt jouw bedrijf het volgende: 

  • Volledige controle over het ontwerp en de informatie
  • Ruimte voor leuke verhalen en ervaringen 
  • Niet direct afhankelijk van recruiters of vacatureplatforms
  • Gerichte campagnes opstellen die doorverwijzen naar de juiste vacatures 
  • Alle data inzichtelijk in jouw eigen Google Analytics 
  • Jezelf onderscheiden van de concurrent 

Laten we samen jouw Werken-bij website maken 

Overtuigd? Geef je zoektocht naar talent een duwtje in de rug. Welke medewerker je ook nodig hebt, met een eigen Werken-bij website vergroot jij jouw kans op het vinden van de geschikte kandidaat. 

Heb jij een vraag of wil je meer weten over het proces van een eigen Werken-bij website? Neem dan vrijblijvend contact op met Paul of Jörgen , we helpen je graag verder!